Πολιτική Επιστροφών

Είσαι επαγγελματίας; Επικοινώνησε μαζί μας!
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε είτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: [email protected], είτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2104830284.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας ή σε κατάθεση προκαταβολής, το ποσό θα επιστραφεί τραπεζικά. Εάν η εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί με κάρτα, τότε το ποσό θα επιστραφεί μέσω αυτής. Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων έχετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

* Εάν ακυρώσετε παραγγελία ειδικής κατασκευής, η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών με την απόδειξη σας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην έχουν συναρμολογηθεί, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύονται από το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Η επιστροφή πραγματοποιείται με δικό σας μέσο ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αλλαγή:

• Προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία.

• Προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία

• Προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί.

• Προϊόντα που δεν συνοδεύονται από το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς.

*Η διαδικασία αλλαγής προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο μία φορά.

Για την αντικατάσταση του/των προϊόντος/ων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική ενημέρωση στην εταιρεία μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει κάποιο ελάττωμα ή είναι λανθασμένη, θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφικό υλικό ψηφιακής μορφής στο email: [email protected], μαζί με την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς. Μετά το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί μας.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την ημ/νία αγοράς, με δικό σας μέσο στα κεντρικά μας. Εάν έχει αποσταλεί η παραγγελία στο χώρο σας με δικό μας μέσο και έχετε χρεωθεί έξοδα αποστολής, η παραλαβή θα γίνει από εμάς. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αττικής, το κόστος μεταφορικών μέχρι το πρακτορείο στην Αθήνα θα πρέπει να έχει καλυφθεί από εσάς. Μετά την παραλαβή και μόλις διαπιστωθεί η υπαιτιότητα μας, αναλαμβάνουμε την πίστωση του ποσού των μεταφορικών. Η επιστροφή της παραγγελίας πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία επιλογής σας.

*Στην περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο/ελαττωματικό προϊόν, η αλλαγή γίνεται δεκτή μόνο εάν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει συναρμολογηθεί.

*Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας σε περίπτωση πρόκλησης φθοράς με υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρείας που έχετε επιλέξει.