Ποιοί Είμαστε

Είσαι επαγγελματίας; Επικοινώνησε μαζί μας!

RIGAS

Όλα ξεκινούν από τις επιθυμίες σας.

Για την RIGAS η διαμόρφωση του χώρου σας δεν είναι μόνο Design.

EINAI EMΠEΙΡΙΑ!!!

Με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σχετικά με την εταιρεία μας

Η RIGAS ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Από τις πρώτες μεταλλικές καρέκλες και τραπέζια τα οποία κατασκευάζαμε σε μια μικρή βιοτεχνία, έως τις πιο σύγχρονες τάσεις του Design σήμερα, η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια:

Εξέλιξη και πάθος για τον χώρο του επίπλου, σεβασμός και προσφορά σε κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο που θέλει να ξεχωρίζει.

Η Κική και η Άννα Ρήγα, διευρύνοντας το όραμα του πατέρα τους, Δημήτρη, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας με νέο αέρα και φρέσκια προσέγγιση.

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και το πάθος για μοναδικές λύσεις, η επιχείρηση μετρά ήδη περισσότερα από 45 χρόνια στο χώρο.

Η Rigas δραστηριοποιείται σήμερα και στο εξωτερικό έχοντας πελάτες σε Νέα Υόρκη, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Κύπρο, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Κόσσοβο και Ρουμανία.

Με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας στο τιμόνι, το ταξίδι συνεχίζεται.

Αποστολή και Όραμα

Εργαζόμαστε με συνέπεια και προσήλωση προκειμένου να παρέχουμε σε κάθε επιχείρηση και σπίτι που μας εμπιστεύεται, προσωπική εξυπηρέτηση και αποκλειστικές λύσεις για κάθε μοναδική ανάγκη του χώρου που εξοπλίζουμε.

Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε καινοτόμοι και να αποτελούμε την πρώτη επιλογή στις κατασκευές βιομηχανικού σχεδιασμού και ειδικών - μοναδικών λύσεων, καθώς και προϊόντων εισαγωγής, για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων μαζικής εστίασης, οικιακού χώρου και ξενοδοχείων.

Εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διακρίνονται στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο, στον οποίο φιλοξενείται τμήμα της συλλογής μας, καθώς και στους σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης 6500 m2.

Στην έκθεση φιλοξενούμε μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη επίπλων και έχουμε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά, ενώ η λειτουργικότητα και το μέγεθος των αποθηκών μας, επιτρέπουν τη μεγάλη ροή προϊόντων, με στόχο την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας παραγγελία.

Συνεργασίες

Είμαστε περήφανοι για τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με εγχώριους κατασκευαστές και σχεδιαστές, καθώς και με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού από τις σημαντικότερες αγορές του Design.

Η επένδυσή μας σε σταθερές συνεργασίες μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της άμεσης ανταπόκρισης στα πιο δύσκολα και απαιτητικά project σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί εμάς

RIGAS σημαίνει:

• Μεγάλη ποικιλία δειγμάτων στο φυσικό μας κατάστημα 3000 m2.

• Ταλέντο και γνώση στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων αποκλειστικά για τους χώρους σας.

• Εμπειρία 45 ετών στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και αντίληψη των απαιτήσεων Design και λειτουργικότητας.

• After Sales Service και συνεχής υποστήριξη των αναγκών του χώρου σας.

Κική Ρήγα


Operations Manager

Owner

Άννα Ρήγα


Key Account Manager

Owner

Μαίρη Κόκκαλη


E-Shop & Social Media Manager

Marketing Director

Ηλίας Κόκκαλης


Operations Assistant

Γιάννης Στούκος


Supply Manager

Συμεώνα Καπερώνη


Sales Manager

Σπύρος Χαρατσίδης


Sales

Μαρία Σακελλαρίου


Customer Care