Τρόποι Αποστολής - Rigas Furniture

Τρόποι Αποστολής

Είσαι επαγγελματίας; Επικοινώνησε μαζί μας!
1. Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Λεωφ. Κηφισού 81, Αγ. Ι. Ρέντης.

2. Με φορτηγά της εταιρείας μας εντός Αττικής.

Εντός λεκανοπεδίου Αττικής:

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά από το 1ο ευρώ! Παραδίδουμε τα προϊόντα συναρμολογημένα μέσα στο χώρο σας και όχι στο πεζοδρόμιο.*

Υπόλοιπο Αττικής (πλην νήσων):

Για αγορές έως 500€ το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 20€ και για αγορές άνω των 500€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Παραδίδουμε τα προϊόντα συναρμολογημένα μέσα στο χώρο σας και όχι στο πεζοδρόμιο.*

*Η συναρμολόγηση δεν ισχύει για τα είδη που αναγράφεται στην περιγραφή τους πως παραδίδονται στη συσκευασία τους. Σε περίπτωση που πρέπει να χρησιμοποιηθεί ανυψωτικό μηχάνημα, η εταιρεία μας δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία.

3. Με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας για το υπόλοιπο της Ελλάδας.

Δωρεάν παράδοση μέχρι την μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε εντός Αθηνών. Το κόστος μεταφοράς έως το χώρο σας, συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στην μεταφορική. Εάν επιθυμείτε να σας προτείνουμε κάποιον συνεργάτη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων με μεταφορική εταιρεία γίνεται με εντολή και ευθύνη του πελάτη. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει. Με την υπογραφή του κατά την παραλαβή, επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.