Στη RigasFurniture, κάθε ανάγκη βρίσκει την custom λύση της. Μαζί, διαμορφώνουμε τον δικό σας επαγγελματικό χώρο με αισθητική που διακρίνεται από την ποιότητα!

Σχετικά με την RF

Η RigasFurniture ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού στα μέσα της δεκαετίας του ‘70. Χάρη στο πάθος του ιδρυτή της, με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε, επεκτάθηκε και έγινε ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές της εγχώριας αγοράς σε επαγγελματικά έπιπλα και εξοπλισμό.

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και το πάθος για ειδικές λύσεις, η επιχείρηση μετρά ήδη περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο.

Από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Γερμανία, έως την Αίγυπτο και τη Νέα Υόρκη εξυπηρετούμε καθημερινά τις ανάγκες χώρων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων με το ίδιο πάθος για το design και τη λειτουργικότητα.

Συνεργαζόμαστε στενά με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και designers, προκειμένου να καταλάβουμε ακριβώς τα ζητούμενα και να προσφέρουμε τα προϊόντα που θα απογειώσουν το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα της επιχείρησης.

Αποστολή και Όραμα

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλή εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη, χτίζοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους ανθρώπους μας.

Το όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή στις κατασκευές βιομηχανικού σχεδιασμού και custom λύσεων στην Ελλάδα για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων.

Εγκαταστάσεις

HRigasFurniture διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τόσο σε εκθεσιακό χώρο με αμέτρητες επιλογές σε σχέδια όσο και μεγάλους σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους που επιτρέπουν την μεγάλη ροή προϊόντων με στόχο την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας παραγγελία.

Συνεργασίες

Εμπνεόμαστε από έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για άψογο αποτέλεσμα και γρήγορη εξυπηρέτηση. Η επένδυσή μας σε σταθερές συνεργασίες, μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της άμεσης ανταπόκρισης στα πιο δύσκολα και απαιτητικά project σε Ελλάδα και εξωτερικό,σε συνεργασία με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού από τις σημαντικότερες αγορές του design.

Γιατί εμάς

  •       Γιατί διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  •       Γιατί χάρη στην πολυετή εμπειρία 40 ετών έχουμε σαφή αντίληψη των απαιτήσεων ενός επαγγελματικού χώρου σε επίπεδο design και λειτουργικότητας.
  •       Γιατί Κατανοούμε τις ανάγκες εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με την ταχύτητα και την ευελιξία που απαιτείται.
  •       Γιατί Υποστηρίζουμε τις ανάγκες σας και μετά το τέλος της πώλησης με after sales service.